معاون اول رییس جمهوری:

شرکت‌های دانش‌بنیان راهگشای توسعه صنایع کشور است

معاون اول رییس جمهوری:

معاون اول رییس جمهوری:

شرکت‌های دانش‌بنیان راهگشای توسعه صنایع کشور است

 


معاون اول رییس جمهوری در مراسم بيست و پنجمين همايش ملي بيمه و توسعه گفت :  فناوری اطلاعات امروز جزء جدایی ناپذیر از همه بخش های فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی مردم شده و استارتارپ ها و بخش های مختلف در کنار دانشگاه ها و واحدهای تولیدی تبدیل به واقعیت قابل توجه شده اند و امیدواریم استارتاپ ها در صنعت بیمه بتواند به یکی از بازیگران اصلی تبدیل شوند.


به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، اسحاق جهانگيري معاون اول رییس جمهوری در بيست و پنجمين همايش ملي بيمه و توسعه با تبريك روز بيمه به همه فعالان صنعت بيمه سراسر كشور، صنعت بيمه را از پايه هاي اصلي اقتصاد كشور برشمرد و اظهار داشت:  امروزه توسعه صنايع متکی به شركت هاي دانش بنيان است چرا كه فناوري اطلاعات به بخش جدايي ناپذير در همه شئون زندگي مردم تبديل شده و هيچ صنعتي بدون اتكا به آن نمي تواند توسعه پيدا كند.


وی همچنین افزود :صنعت بيمه در كنار بورس و بانك، سه پايگاه اصلي پيشرفت هستند كه مي توانند سياست هاي اقتصادي و توسعه اي كشور را عملياتي كنند.

 
معاون اول رييس جمهوری با بيان اينكه مهمترين اولويت كشور توسعه پايدار و همه جانبه است، تصريح كرد: در توسعه پايدار آنچه بيش از ساير موضوعات بايد مورد توجه واقع شود، توسعه اقتصادي است و اقتصاد ايران بايد متناسب با جايگاه ممتاز كشور و ملت از وضعيت مناسبي برخوردار باشد.

 

وي با تاكيد بر اهميت اقتدار كشور در همه زمينه ها در منطقه پر آشوب خاورميانه، خاطر نشان كرد: اگر امروز اقتدار ايران در منطقه به چالش كشيده شود، قطعاً منطقه مهم خاورميانه و خليج فارس دچار بحران و آشوب خواهد شد و اين موضوعي نيست كه دنيا بتواند از كنار آن به سادگي عبور كند زيرا حضور ايراني مقتدر در منطقه مي تواند كمكي بزرگ و جدي به ثبات و امنيت منطقه باشد.

 

جهانگيري افزود: ما وظيفه داريم در كنار افزايش اقتدار سياسي كشور، اقتصاد را نيز توسعه دهيم. اقتصادي كه قادر باشد به چالش هاي مهم و اساسي كشور نظير مقابله با بيكاري پاسخگو باشد.

 

معاون اول رييس جمهور گفت: جمعيت جوان تحصيل كرده فرصتي براي توسعه است و بسياري از كشورها به دليل عدم برخورداري از جمعيت جوان ناچار هستند از نيروي انساني مهاجر استفاده كنند.

 

وي ثبات اقتصادي را پيشنياز هر اقدام توسعه اي دانست و افزود: تورم، سود بانكي و نرخ ارز از مؤلفه هاي ثبات اقتصادي هستند و فعالان اقتصادي از سياستگذاران كشور انتظار دارند كه اين مؤلفه ها با ثبات باشند تا بتوانند فعاليت مناسبي داشته باشند.

جهانگيري با تبيين سياست هاي دولت تدبير و اميد در سالهاي گذشته، ادامه داد: دولت يازدهم تلاش كرد فضاي اقتصاد كشور را به سمت ثبات، تعامل با دنيا و جذب منابع خارجي حركت دهد اما آمريكايي ها و كشورهايي كه با ملت ايران دشمني دارند تلاش كردند در مقطعي كه ايران با سرعت به سمت توسعه در حركت بود، چوب لاي چرخ اقتصاد كشور بگذارند.

 

معاون اول رييس جمهور با اشاره به بي آبرويي آمريكا در عرصه بين الملي گفت: آمريكا كه همواره مدعي است پيگير مقررات بين المللي و اجراي مصوبات شوراي امنيت سازمان ملل است و هميشه به بهانه عدم اجراي اين مصوبات به برخي كشورها لشكركشي مي كند و جنگ راه مي اندازد، برخلاف مصوبه شوراي امنيت از برجام خارج شد و كشور بزرگ ايران را تحت تحريم هاي ظالمانه و جنگ اقتصادي، رواني و رسانه اي قرار داد.

 

وي افزود: خوشبختانه ملت ايران هم از نظر اخلاقي و هم از نظر سياسي برنده اين فضا شده است و به جز رژيم صهيونيستي و يكي دو دولت غيرمردمي منطقه هيچ كشوري از آمريكا در تحريم ملت ايران حمايت نكرده است.

 

جهانگيري با بيان اينكه امروز چالش اصلي كشور و نظام مقابله با تحريم هاي ظالمانه آمريكا است، تصريح كرد: اگر امروز سال 94 يا 95 بود بايد از فضاي بزرگ سرمايه گذاري و جذب منابع خارجي در كشور سخن مي گفتيم، البته اين موضوعات از دستور كار خارج نشده اما اولويت ها تغيير كرده است و اولويت در مقطع فعلي اداره اقتصاد كشور و كمك به اداره زندگي مردم در مقابله با تحريم هاي آمريكايي ها است.

 

معاون اول رييس جمهور افزود: آمريكا يك جانبه گرايي وحشتناك و ترسناكي در فضاي بين المللي ايجاد كرده و اگر كشورهاي دنيا در مقابل اين يك جانبه گرايي لجام گسيخته ايستادگي نكنند، استقلال همه كشورهاي جهان آن هم در قرن 21 دچار آسيب خواهد شد.

 

وي با اشاره به اينكه هدف اصلي تحريم هاي آمريكا ضربه زدن به اقتصاد كشور و فشار بر زندگي مردم است، گفت: تجربه تحريم در كشورهاي مختلف نشان داده كه در دوران تحريم ها بيشترين فشار و آسيب متوجه بيماران، كودكان، سالمندان و اقشار ضعيف جامعه است و اينكه آمريكا ادعا مي كند كه در تحريم ها دولت ايران را هدف قرار داده و به بيماران و اقشار ضعيف فشار وارد نمي كند ادعايي كذب و دروغ است.

 

جهانگيري افزود: البته به لطف خدا و با اتكا به توانمندي ها و ظرفيت هاي كشور قادر هستيم اين فشارها را به حداقل ممكن كاهش دهيم تا زندگي مردم دچار آسيب نشود.

 

معاون اول رييس جمهور پيش نياز پيروزي در برابر تحريم ها را انسجام داخلي عنوان كرد و افزود: هر حركتي كه موجب بر هم خوردن انسجام داخلي كشور شود، خواسته يا ناخواسته در راستاي سياست هاي آمريكا است.

 

وي تصريح كرد: مديران و فعالان اقتصادي بايد در دوره تحريم بصورت تمام وقت و شبانه روزي تلاش كنند و مدير بي انگيزه و فعال اقتصادي منفعت طلب نمي توانند خدمتگزار خوبي براي كشور باشند.

 

جهانگيري در ادامه با اشاره به اينكه آمريكا در تحريم ها عليه ملت ايران بخش هاي مهم كشور را مورد هدف قرار داده است، اظهار داشت: فروش نفت، جابه جايي پول و حمل و نقل كالا از بخش هايي است كه آمريكا در تحريم ها بر آن تمركز كرده و ما نيز در مقابل روي همين نقاط ايستادگي كرده ايم تا شرايط را به خوبي پيش ببريم.

 

معاون اول رييس جمهوری ادامه داد: يكي از سياست هاي دولت در مقطع فعلي كاهش اتكا و وابستگي به درآمدهاي نفت است . دولت بودجه سال 98 كشور را به موقع تصويب كرد و به مجلس شوراي اسلامي ارائه داد تا اين پيام را به داخل كشور و خارج برساند كه دولت قادر است بودجه را با درآمدهاي مطمئن و هزينه هاي قابل قبول در زمان مقرر تنظيم كند.

 

وي افزود: بعيد مي دانم سهم درآمدهاي نفت در بودجه سال 98 از 25 درصد چندان بيشتر باشد و اگر دستگاه هاي دولتي به طور جدي به سمت صرفه جويي و كاهش هزينه ها حركت كنند مي توان همين 25 درصد را نيز كاهش داد.

 

جهانگيري با يادآوري اينكه ايران در شمال و جنوب كشور از سواحل طولاني برخوردار است و با 15 كشور همسايگي دارد، خاطر نشان كرد: ايران از طريق خطوط ريلي از چين تا اروپا به راه آهن متصل است و از طريق مسير جاده اي نيز با همه كشورهاي اطراف ارتباط دارد و امكان ندارد كه كشوري مانند ايران با اين ظرفيت ها را بتوان حبس و تحريم كرد.

 

معاون اول رييس جمهوری در بخش ديگري از سخنان خود با تاكيد بر اينكه صنعت بيمه كشور بايد در اين شرايط بيش از گذشته نقش‌آفرين باشد، افزود: دولت نيز در كنار صنعت بيمه خواهد بود و اختصاص چند ميليارد دلار براي صنعتي مثل بيمه كه مي خواهد خدمات گسترده اي در كشور ارائه دهد، براي دولت كار چندان دشواري نيست.

 

وي ادامه داد: صنعت بيمه كشور تجربه خوبي در دوره تحريم گذشته دارد و انتظار ما از صنعت بيمه اين است كه بخش حمل و نقل كشور بتواند با اتكاء به اين صنعت به حيات خود ادامه دهد و هيچ نفتكش و كشتي حمل و نقلي نبايد به دليل عدم برخورداري از بيمه مطمئن با مشكل مواجه شود.

 

جهانگيري در ادامه با تاكيد بر اينكه توسعه صنعت بيمه و توسعه اقتصادي كشور لازم و ملزوم يكديگر هستند،‌گفت: پيشرفت و توسعه صنعت بيمه به توسعه اقتصادي و توسعه اقتصادي به توسعه صنعت بيمه كمك مي كند و هيچ كشور توسعه يافته و در حال توسعه وجود ندارد كه صنعت بيمه در آن كشور از رشد مناسبي برخوردار نبوده و توانسته باشند به توسعه اقتصادي دست پيدا كنند.

 

معاون اول رييس جمهوری گفت: امروز لازمه توسعه همه صنايع اتكاء به شركت هاي دانش بنيان است چرا كه امروز فناوري اطلاعات به بخش جدايي ناپذير در همه شئون زندگي مردم تبديل شده و هيچ صنعتي بدون اتكا به آن نمي تواند توسعه پيدا كند.

وي همچنين از اعتماد عمومي بعنوان مهمترين سرمايه براي كشور و صنعت بيمه نام برد و گفت: اعتماد مردم به مديريت كشور اهميت فراواني دارد و تمركز دشمن براي تخريب اميد و اعتماد مردم نيز به دليل اهميت آن است.

 

جهانگيري اضافه كرد: مهمترين و بزرگترين سرمايه صنعت بيمه نيز اعتمادي است كه مردم به اين صنعت دارند كه بايد از آن حراست و حفاظت شده و رضايت بيمه گذاران فراهم شود و مردم احساس كنند كه بيمه در روزهاي سخت و دشوار حامي و پشتيبان آنها است.

 

معاون اول رييس جمهوری افزود: بيمه بايد بتواند جايگاه و موقعيت خود را در اقتصاد به كشور پيدا كند و رسانه ها نيز بايد به كمك صنعت بيمه بيايند تا هم اعتماد مردم را به بيمه جلب كنند و هم اهميت بيمه در زندگي را به مردم اطلاع رساني كنند.

 

گفتني است در اين مراسم با حضور معاون اول رييس جمهوری از تعدادي اينشورتك هاي (فناوري هاي بيمه اي) فعال در صنعت بيمه رونمايي شد. اينشورتك ها (فناوري هاي بيمه اي) از روش هاي هوش مصنوعي براي خدمات دهي و الگوهاي رفتاري بيمه گذاران در بخش درمان و خودرو استفاده مي شود.


کلمات کلیدی
//isti.ir/ZMji